BURSA / NİLÜFER - Akçalar Fahriye Sayarel İlkokulu

Ekm

Akçalar Fahriye Sayarel İlkokulu    2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı "Okul Aile Birliği Genel Kurulu" toplantısı okulumuzun çok amaçlı salonunda 24 Ekim 2023 Salı günü saat 15:00'da yapılacaktır.

Eyl

OKULUMUZ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN UYUM HAFTASI EĞİTİMİMİZ 05.09.2023 TARİHİNDEN BAŞLAYARAK 9:30-10:30 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Ağu

İLKOKUL KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR. KAYIT İÇİN ÖĞRENCİ KİMLİK FOTOKOPİSİ VE OKULUMUZDAN VERİLEN KAYIT FORMLARININ DOLDURULMASI GEREKMEKTEDİR.

Ağu

01/09/2023 Tarihinde MEB'in yayınladığı yönerge doğrultusunda Saat: 11.00'de okulumuz konferans salonunda kura çekimi yapılacaktır.Kuraya her öğrenci için bir (1) Veli katılacaktır.Kura çekimine Veliler Öğrencileri getirmeyecektir.

*KURA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE HAZIRLANACAK BİLGİSAYAR YAZILIMI ARACILIĞIYLA ÖĞRENCİLERİ KIZ/ERKEK VE YAŞ GRUPLARINA GÖRE EŞİT SAYILARDA RANDOM(RASTGELE) BİR ŞEKİLDE ŞUBELERE DAĞITILACAKTIR.

Okulumuz Bronze eGüvenlik etiketi almaya hak kazanmıştır.