BURSA / NİLÜFER - Akçalar Fahriye Sayarel İlkokulu

Akçalar Fahriye Sayarel İlkokulu

Akçalar Fahriye Sayarel İlkokulu Şehir Caddesi No1 Akçalar Nilüfer/Bursa
Vizyon
Vizyonumuz; Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; her öğrencinin biricik ve tek olduğunu önemseyen , farklılıklara değer verip koruyan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz; * Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, * Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, özgüven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, * Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, * Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, * Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, * Yenilikçi yaklaşım benimsemiş, yaparak yaşayarak öğrenen, * Yüce Önder Atatürk´ün Büyük Türkiye İdealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
DOĞAL GAZ
Belediye Otobüsü
Taşımalı öğrenci servisi bulunmaktadır.
Nilüfer Belediyesi´ne bağlı mahalledir.