T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Akçalar Fahriye Sayarel İlkokulu

Child and Art Project Çocuk ve Sanat eTwinning Projemizle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayın.

Child and Art Project Çocuk ve Sanat uluslararası etwinning projesi 4 ülkeden 14 öğretmenin katılımıyla oluşturulmuştur. Proje Kasım 2021den Mayıs 2022'ye kadar sürdürülecektir. 

Akçalar Fahriye Sayarel İlkokulu 4 D Sınıfı Uzman Öğretmeni Ramazan AKAN bu projeyi sınıfında yürüterek Çocuk ve Sanat eğitimini tanıtmak ve erken yaşlarda çocuklara özgüven geliştirmeyi, yaratıcılık ve hayal güçlerini arttırmayı, duygusal gelişimlerini açığa çıkarmayı, motor becerilerini desteklemeyi, el becerilerini geliştirmeyi, sentez yapabilmeyi, 21. yüzyıl becerilerinden analitik düşünme, sorgulama , yaratıcı düşünme, tasarım becerilerini kazandırmayı amaçlamaktadır.

Bursa Nilüfer Akçalar İlkokulu 4 D Sınıfı Uzman Sınıf Öğretmeni Ramazan AKAN farklı kurumlara ziyaretler gerçekleştirerek ve uzman kişileri sınıfa davet ederek proje kapsamında yaygınlaştırma faaliyetleri gerçekleştirilecektir.


Child and Art Project Çocuk ve Sanat uluslararası etwinning projesi ile ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 

https://www.bilimsenligi.com/child-and-art-project-cocuk-ve-sanat-etwnning-projesi.html/

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.12.2021 - Güncelleme: 03.12.2021 15:44 - Görüntülenme: 370
  Beğen | 0  kişi beğendi